Aanmelding

Met het invullen van uw persoonsgegevens (met * gemerkte invulvelden zijn verplicht) meldt u zich aan voor een energiecoachgesprek uitgevoerd door een opgeleide energiecoach van RoerOm Energie.


Na aanmelding neemt een energiecoach van RoerOm Energie z.s.m. telefonisch contact op met u om uw energievraag nader in kaart te brengen en om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan uw woning. Mogelijk vraagt de coach u, om voorafgaande aan het bezoek aan uw woning, de nodige informatie over uw woning in te vullen ten behoeve van een woningdossier. Met die gegevens kan de coach het coachgesprek tijdens het bezoek aan uw woning beter voorbereiden.


Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens niet door aan derde partijen. Bekijk ons uitgebreide privacy-statement op https://roeromenergie.nl/privacy-statement

Door uw gegevens hieronder in te vullen en op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.
Laposta e-mailmarketing