Aanmelden Energiecoachgesprek

Met het invullen van uw persoonsgegevens (met * gemerkte invulvelden zijn verplicht) meldt u zich aan voor een energiecoachgesprek uitgevoerd door een opgeleide energiecoach van RoerOm Energie. De eerste 100 gesprekken worden betaald door de gemeente Roermond. Mochten bij uw aanmelding deze 100 gratis energiecoachgesprekken al zijn vergeven, dan ontvangt u daarover z.s.m. bericht.

Bent u bij de gelukkige eerste 100 aanmelders, dan ontvangt u z.s.m. een welkomstmail van een vrijwilliger van RoerOm Energie vanuit mailaccount energiecoaches@roeromenergie.nl.

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens niet door aan derde partijen. Bekijk ons uitgebreide privacy-statement op https://roeromenergie.nl/privacy-statement

Door uw gegevens hieronder in te vullen en op "Aanmelden" te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.
Wijk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laposta e-mailmarketing